ד"ר יאיר גליק

התחומים שלי
כימיה
כימיה
: ביוכימיה, כימיה של מזון
ביולוגיה
ביולוגיה
: ביוטכנולוגיה, ביולוגיה של התא
שפות
עברית
עבור כיתות
חטיבה עליונה
חטיבת ביניים
קצת עליי
איך מייצרים סטייק עסיסי ואיכותי מתאי גזע בלבד?
ד"ר יאיר גליק מנהל קבוצת מחקר ופיתוח בחברת Aleph-Farms. חברה זו פורצת דרך בתחום הבשר המתורבת באמצעות גידול תאי גזע של פרה וייצור של סטייק עסיסי בעל מרקם, טעם, תחושה וערכים תזונתיים של בשר איכותי. ד"ר גליק עוסק בביולוגיה של התא ובביוכימיה וחוקר את יכלתם של תאים לשגשג, להתמיין ולייצר חלבונים וחומרים נוספים.
פעילויות הכנה